top of page

K-RADIO Group

Public·86 members

Як знайти баланс між навчанням і самостійним життям у перші місяці за кордоном?

Hey, народ, як ви справляєтесь із цим у перші місяці? Мене цікавить, як знайти баланс між навчанням і просто нормальним самостійним життям за кордоном. Приїхав сюди вчитися, думав — о, свобода, сам готую, сам планую день, але реальність б’є по голові: лекції, домашки, плюс треба розібратися з побутом, продуктами, пральнею, ще й не вигорати. Іноді ввечері просто падаю і думаю — може, я щось неправильно роблю? Як ви розподіляєте час, щоб і вчитися нормально, і не відчувати себе роботом на чужій землі?

3 Views
Gerth Sniper
Gerth Sniper
2 days ago

В мене вийшло тільки після того, як я почав жорстко ставити собі дедлайни не тільки на уроки, а й на прості речі типу прогулянки чи зустрічі з людьми. Спочатку здавалося, що це марнування часу, але насправді допомагає не з'їхати з глузду. Особливо коли ще адаптація йде, все нове навколо. А от study наприклад мені колись підкинули друзі як місце, де можна спокійно розібратися з варіантами навчання за кордоном — без зайвого поспіху, просто подивився, що кому підходить. Але загалом я вважаю, що головне — не намагатися все й одразу ідеально робити, бо тоді тільки більше стресу.

K-RADIO

Headquarter
209-35 Northern Blvd. #212
Bayside, NY 11361 (Headquarters)
info@am1660.com

Tel: (718) 352-1660
Fax: (718) 352-1663

New Jersey
530 Main Street #202
Fort Lee, NJ 07024

Tel: (201) 242-1660

• Youtube