Шафа без зайвого шуму
У мене це сталося після переїзду і скорочення гардероба до мінімуму, коли раптом виявилось, що половина речей просто не працює між собою і вимагає постійних компромісів. Я почала більше звертати увагу на прості силуети і базові речі, бо хотілося зранку не стояти по пів години перед дзеркалом.
9 Views

Я теж пройшла шлях від імпульсивних покупок до більш свідомого вибору, і скажу чесно, це не сталося за один день. Спочатку було складно прийняти, що не кожна модна річ підходить для реального життя, особливо коли багато рухаєшся, працюєш, бігаєш у справах або просто хочеш почуватися зручно. З часом я зрозуміла, що базові речі — це не нудно, а навпаки дуже гнучко, бо вони підлаштовуються під настрій і ситуацію. Для мене важливо, щоб топ не сковував рухи, не перекручувався після прання і нормально виглядав як сам по собі, так і в багатошарових образах. Саме тому я часто повертаюсь до перевірених варіантів і не експериментую там, де вже знаю, що працює. Наприклад, коли мені потрібен кроп топ, я просто відкриваю цей каталог, бо там легко зорієнтуватись у фасонах і зрозуміти, що підійде саме під мій стиль життя. Я не шукаю там чогось вау, мені важливі відчуття в процесі носіння, щоб річ не нагадувала про себе щохвилини.